MENU

1. Jika ada sebarang komen, cadangan atau maklum balas anda boleh menghubungi kami melalui :

Logo MPKS
MAJLIS PERBANDARAN KUALA SELANGOR,
Jalan Majlis, 45000 Kuala Selangor, Selangor Darul Ehsan.
03-3289 1439 / 1549 / 6331 / 2903
03-3289 1101 / 3386
ydp [at] mpks.gov.my
 
Talian Aduan: 03-32813939
Email Aduan: aduan [at] mpks.gov.my

2. Atau anda boleh mengisi borang di Sistem Pengurusan Maklumbalas Pelanggan. Klik di sini untuk Sistem Pengurusan Maklumbalas Pelanggan

3. Atau datang ke Majlis Perbandaran Kuala Selangor. Anda boleh rujuk paparan "Google Maps" di bawah.

Lihat Paparan Lebih Besar

 • Panduan Penggunaan
  • Bawa 'cursor' anda ke atas 'Google Maps' di atas dan tarik ke bawah sehingga alamat Majlis Perbandaran Kuala Selangor dipaparkan.
  • Kemudian, klik pada 'From here' dan taip nama tempat untuk memulakan perjalanan serta klik 'Go'. Anda akan dipautkan ke laman 'Google Maps'.
  • Perhatikan garisan berwarna biru yang dipaparkan bermula daripada tempat anda memulakan perjalanan sehingga ke Majlis PerbandaranKuala Selangor pada 'Google Maps' tersebut.
  • Klik ‘+' untuk besarkan atau ‘-‘ untuk kecilkan peta / gerakkan pelaras ke atas untuk besarkan atau ke bawah untuk kecilkan peta.
  • Klik ‘< / > / ^ / v' untuk gerakkan peta ke kiri, ke kanan, ke atas atau ke bawah / klik pada peta sambil gerakkan tetikus mengikut arah yang dikehendaki untuk mengerakkan peta.
  • Sehubungan dengan itu, anda juga boleh mendapat maklumat-maklumat lain di sebelah kiri 'Google Maps' seperti jarak di antara tempat anda memulakan perjalanan hingga ke Majlis Perbandaran Kuala Selangor, panduan untuk ke tempat lain yang boleh anda tujui mengikuti jalan yang anda lalui dan sebagainya
Kemaskini Terakhir: Jumaat, 3 Februari 2023 - 3:43pm